Achtergrond foto
Mobiele achtergrond

Business controlling en strategie

Zou jij als ondernemer wel een CFO willen hebben in je organisatie? Maar is de onderneming nog onvoldoende groot om een dergelijke dure kracht zelf in te huren of aan te nemen?

Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing. Een oproep Business Controller of CFO!

Iemand die bijvoorbeeld eens per maand met jouw samen kijkt naar de financiële resultaten van je bedrijf. Die als sparring partner dient voor financiële zaken maar ook voor onderwerpen zoals automatisering en personeel.

Overweeg je een strategisch plan te gaan bouwen om een visie te ontwikkelen voor de komende jaren? Ook hierin kunnen wij helpen en meedenken aan de bouwstenen van een dergelijk plan. Wij kunnen hiervoor je cijfers analyseren en rapporteren zodat je een goede basis hebt voor je plan.


Achtergrond foto
Mobiele achtergrond

Wat maakt ons anders?

We houden het persoonlijk.

De klant komt altijd van rechts, met andere woorden wij willen je ontzorgen op het gebied van administratie en boekhouding. Dan kun jij als eigenaar blijven ondernemen en je bezig houden met die zaken waar jij goed in bent.

Finance Anders werkt met vaste all-in tarieven en dus niet op basis van uurloon. Hierdoor heeft u nooit verassingen achteraf en is vooral helder hoeveel u kwijt zult zijn aan de dienstverlening die wij u bieden.

Wanneer u belt met een vraag sturen wij u ook geen factuur, deze dienstverlening zit in uw prijs inbegrepen. Wij stellen een offerte voor u op die is aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Bekijk andere diensten

Icoon financiële administratie
Financiële- en salarisadministratie
Icoon dienstverlening op maat
Financiële- en kantoorautomatisering

Je boekhouding uitbesteden?

Ontvang een voorstel op maat.