Achtergrond foto
Mobiele achtergrond

Kantoorautomatisering

Robotic accounting, wij weten er alles van!

Binnen een moderne verwerking van de administratie mag goede automatisering niet ontbreken. Het verwerken van uw in- en verkoop facturen kan voor 80% geautomatiseerd worden door middel van goede op AI technologie gebaseerde scan en herken oplossingen.

Naast de scan en herken oplossing kun je door het slim inrichten van je boekhoud pakket zeker 90% van je bankboekingen automatisch koppelen aan de juist factuur of het juiste grootboek.

Overweeg je om over te stappen naar een ERP pakket, of te switchen van boekhoudpakket? Finance Anders helpt je graag om deze keuze te maken. Met onze ervaring met tientallen pakketten hebben wij de expertise in huis om op basis van jouw bedrijfsprocessen mee te denken of het juiste pakket.

Achtergrond foto
Mobiele achtergrond

Wat maakt ons anders?

We houden het persoonlijk.

De klant komt altijd van rechts, met andere woorden wij willen je ontzorgen op het gebied van administratie en boekhouding. Dan kun jij als eigenaar blijven ondernemen en je bezig houden met die zaken waar jij goed in bent.

Finance Anders werkt met vaste all-in tarieven en dus niet op basis van uurloon. Hierdoor heeft u nooit verassingen achteraf en is vooral helder hoeveel u kwijt zult zijn aan de dienstverlening die wij u bieden.

Wanneer u belt met een vraag sturen wij u ook geen factuur, deze dienstverlening zit in uw prijs inbegrepen. Wij stellen een offerte voor u op die is aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Bekijk andere diensten

Icoon salarisadministratie
Business controlling en strategie
Icoon dienstverlening op maat
Financiële- en kantoorautomatisering

Je boekhouding uitbesteden?

Ontvang een voorstel op maat.