Achtergrond foto
Mobiele achtergrond

Uitbesteden van je salaris administratie

Als ondernemer wil je bezig zijn met dat waar je goed in bent: ondernemen. Toch merk je dat je veel tijd bezig bent met het verwerken en doorvoeren van administratieve zaken, zoals de loonadministratie. Tijd die je wellicht liever wil besteden aan jouw onderneming? Bij Finance Anders begrijpen we dat als geen ander en daarom regelen wij de volledige verloning.

Uitbesteden en toch volledig inzicht in je salarisverwerking? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag voor je aan de slag.

Wat maakt ons anders?

We houden het persoonlijk.

De klant komt altijd van rechts, met andere woorden wij willen je ontzorgen op het gebied van administratie en boekhouding. Dan kun jij als eigenaar blijven ondernemen en je bezig houden met die zaken waar jij goed in bent.

Finance Anders werkt met vaste all-in tarieven en dus niet op basis van uurloon. Hierdoor heeft u nooit verassingen achteraf en is vooral helder hoeveel u kwijt zult zijn aan de dienstverlening die wij u bieden.

Wanneer u belt met een vraag sturen wij u ook geen factuur, deze dienstverlening zit in uw prijs inbegrepen. Wij stellen een offerte voor u op die is aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Bekijk andere diensten

Icoon financiële administratie
Financiële administratie
Icoon dienstverlening op maat
Dienstverlening op maat

Je boekhouding uitbesteden?

Ontvang een voorstel op maat.