Achtergrond foto
Mobiele achtergrond

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is belangrijk voor de groei van je bedrijf. Maak het jezelf makkelijk met onze dienstverlening. Op een moderne en efficiënte manier de bedrijfsadministraties voeren zonder verrassingen achteraf. Je boekhouding van A tot Z geregeld, voor een vast bedrag per maand.

Minder bezig zijn met je administratie en toch volledig inzicht in je cijfers? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij gaan dit voor je regelen.

Wat maakt ons anders?

We houden het persoonlijk.

De klant komt altijd van rechts, met andere woorden wij willen je ontzorgen op het gebied van administratie en boekhouding. Dan kun jij als eigenaar blijven ondernemen en je bezig houden met die zaken waar jij goed in bent.

Finance Anders werkt met vaste all-in tarieven en dus niet op basis van uurloon. Hierdoor heeft u nooit verassingen achteraf en is vooral helder hoeveel u kwijt zult zijn aan de dienstverlening die wij u bieden.

Wanneer u belt met een vraag sturen wij u ook geen factuur, deze dienstverlening zit in uw prijs inbegrepen. Wij stellen een offerte voor u op die is aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Bekijk andere diensten

Icoon dienstverlening op maat
Dienstverlening op maat
Icoon salarisadministratie
Salaris administratie
Icoon financiële administratie
Financiële administratie

Je boekhouding uitbesteden?

Ontvang een voorstel op maat.