Achtergrond foto
Mobiele achtergrond

Partners

Logo Scooterspot
Dennis Sluimer
Directeur ,
Scooterspot

"Op rolletjes"

Wij werken reeds jaren met Finance Anders samen. Gezien de omvang van ons bedrijf hebben wij een eigen administratieve kracht die de boekhouding doet. Finance Anders verzorgt onze salarisadministratie, en doet de aangiftes en het jaarwerk. Daarnaast functioneren ze als sparringpartner voor onze administratieve kracht en kunnen we altijd een beroep op hen doen als dit nodig is. Voor ons is Finance Anders een partij waarop we kunnen bouwen, die klaarstaat om te helpen als we ze nodig hebben en die bovendien merkbaar plezier hebben in hun werk! Een samenwerking die op rolletjes loopt dus.
Logo miezaan
Johan van Tweel
Partner / Eigenaar,
Miezaan B.V.

"Prima financiële partner!"

Voor ons zijn de belangrijkste aspecten van de samenwerking dat er echt met ons wordt meegedacht. We kunnen altijd een beroep doen op de expertise van het gehele team en in bijna alle gevallen krijgen we direct een prima advies. Ze reageren snel op vragen, zorgen dat alles tijdig wordt ingediend en staan altijd voor je klaar. Doordat ze meerdere klanten in onze branche bedienen kunnen ze ons ook voorzien van alle zorgbranche specifieke adviezen en hebben duidelijk kennis van zaken. Een prima financiële partner voor ons dus!
Robert Wilhelm
CFO,
Solid Capital Partners B.V.

"De enige klant ?"

Mijn samenwerking met Finance Anders gaat best ver, naast mijn eigen Management BV en particuliere aangiftes verzorgt zij ook de administratie en aangiftes van diverse bedrijven waar ik bij betrokken ben of in participeer. Bij Isolde en haar team worden afspraken nagekomen, wordt er kwaliteit geleverd en gebeuren de aangiftes tijdig en zonder gezeur. De communicatie is helder en prettig. Heb altijd snel antwoord en ze zijn altijd goed bereikbaar, hierdoor voelt het soms alsof ik de enige klant ben. Kortom een aanrader om mee in zee te gaan!
Logo 123wonen.nl
Rick Visser
Eigenaar/ Vastgoedadviseur,
123Wonen Rotterdam

"Wat ons betreft een aanrader"

Finance Anders doet onze gehele boekhouding, het samenstellen van de jaarrekening, de fiscale aangifte en de salarisadministratie. Alle kennis is aanwezig! Het is een administratiekantoor met de opgestroopte mouwen mentaliteit. Niet lullen, maar gewoon goed werk leveren. Je bent geen nummer bij Finance Anders en ze staan altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. Zij zijn onze ruggensteun als het om financiële zaken gaat. Een aanrader voor iedere (startende) ondernemer!
Logo dietistenpraktijk minos
Marjon Minos
Directeur,
Diëtiste praktijk Minos

"Zo blij mee !"

Toen ik mijn jaarrapport en inkomstenbelasting terug kreeg van Isolde was ik daar zo blij mee dat ik haar heb aangeboden haar bedrijfsvlag in mijn vlaggenmast te hangen!
Logo alea care
M. Ersoy
Bestuurder,
Alea Care B.V.

"Lekker vlot."

Finance Anders is toegankelijk, praktisch en meedenkend. De samenwerking is erg prettig en de communicatie gaat lekker vlot.

Je boekhouding uitbesteden?

Ontvang een voorstel op maat.