Vernieuwing

What’s new for 2017? “Anders”!

Het derde jaar Finance Anders loopt op zijn eind. Wie had dit gedacht toen ik in januari 2014 besloot mijn veilige haven genoemd “vaste baan” op te zeggen en mijzelf in het avontuur van het ondernemerschap te storten? IK in ieder geval niet.

Na nu dus bijna drie jaar rond te lopen in mijn eigen bedrijf en met de fusie die in september van dit jaar een feit is geworden was het tijd voor wat vernieuwing. Zo kwam er een nieuwe website en werd er hard gewerkt aan een verdere professionalisering van het bedrijf. Door de verdere groei moest ook het team worden uitgebreid en hebben we nog wat efficiency slagen kunnen maken met nieuwe technologieën.

Ondertussen zijn wij helemaal klaar voor 2017! Het team zit stevig in het zadel en is ook de uitbreiding van klanten per 1 januari ondertussen veilig gesteld met nieuwe en ervaren mensen.

Voor de trouwe lezers van mijn blogs gaat er ook iets veranderen. Naast de bekende blogs die ik regelmatig schrijf over het wel en wee van Finance Anders en alle leuke, gekke en gave dingen die we daarin meemaken gaan we tevens een inhoudelijke serie opstarten. Geen nieuwsbrief met allerlei feitjes en weetjes die geen betrekking hebben op jou situatie, nee wij doen dat natuurlijk “anders”… namelijk door korte berichten met een heldere en duidelijke uitleg over één onderwerp. Heb jij niets met het onderwerp te maken, kun je jezelf de tijd besparen deze te lezen. Wekt het onderwerp wel je interesse en heb je naar aanleiding daarvan een vraag, mag je kosteloos contact met ons opnemen en leggen we jou eigen situatie met betrekking tot dit onderwerp onder de loop.

Vanzelfsprekend gaan we ook door met de leuke, gezellige en soms grappige blogs over het dagelijks leven in ons bedrijf en alle vooral niet vakinhoudelijke maar wel relevante en actuele zaken waar we mee te maken hebben.

Oh, en als jullie straks het eerste vakinhoudelijke bericht voorbij zien komen, ben ik natuurlijk reuze benieuwd hoe deze “andere” manier van het informeren van onze relatie’s door jullie wordt ervaren.

Op naar een nieuw jaar met weer nieuwe mogelijkheden om het altijd maar “anders” te doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *