Relaties

Testimonials 

Gat in de markt

Finance Anders heeft volgens mij een gat in de markt ontdekt, vaste tarieven! Ik heb vervelende ervaringen met telkens weer tegenvallende rekeningen, dat is bij haar concept niet mogelijk. Zij doet alles: denkt mee, verwerkt de administratie, doet aangifte en regelt jaarrekeningen. En dat tegen vooraf bepaald vast bedrag per maand. Ook als er eens iets extra gedaan moet worden. Voor mij voelt dit als een zegen.
Anton Sinke
Directeur, Samengroen B.V.

Een professional die aan een half woord genoeg heeft

Isolde is een doortastende persoonlijkheid die vastberaden en doelgericht te werk gaat. Directe communicatie, hleder en geen overbodige ballast! Prettig om mee te werken; een professional die aan een half woord genoeg heeft met de zekerheid van kwaliteit en aflevering binnen budget en tijd!


Bram Haasnoot
Directeur Ral-Open IT B.V.

Hands on approach

Finance Anders hands on approach is precies wat een startup nodig heeft. Isolde werkt mee aan het grote idee en creëert een transparantie op korte termijn.Huub Valkenburg
CEO, Karhu Holding B.V.

Inderdaad anders!

Finance Anders is gelukkig inderdaad anders. Isolde is met haar team aan de ene kant in staat om de basis van een goede boekhouding tegen een zeer aantrekkelijk tarief te leveren. Maar bij ons vervult Isolde ook de rol van interim CFO en voegt daarmee veel meer extra waarde toe. Ze denkt op allerlei manieren mee.
Willem Sodderland
Founder & Seaweirdo, Seamore B.V.

Doortastend en doelgericht

Een bedrijfsovername, een nieuw computersysteem en een controller die met pensioen gaat, 3 zeer ingrijpende gebeurtenissen in een organisatie die is opgericht in het begin van de vorige eeuw (1918). Ondanks de nog prille samenwerking, zeer tevreden over de doortastende aanpak en de doelgerichtheid waarmee Finance Anders de samenwerking naar de toekomst ingezet heeft. De individuele benadering, directheid en brede kennis zijn een verademing!

Gitty Verleg
Directeur Beach7 Outdoor Furniture

Zo blij mee !

Toen ik mijn jaarrapport en inkomstenbelasting terug kreeg van Isolde was ik daar zo blij mee dat ik haar heb aangeboden haar bedrijfsvlag in mijn vlaggenmast te hangen!

Marjon Minos
Directeur, Diëtiste praktijk Minos

 

If opportunity doesn’t knock, build a door

Milton Berle