VernieuwingWebsite

Deze tijd….

Tja de wereld draait door en de tijd staat niet stil, stilstaan is achteruitgang en vroeger was alles beter, ja we kennen de clichés allemaal. Toch is het soms goed om even stil te staan bij de veranderingen die het leven met zich meebrengt. Zo realiseerde ik me eerder deze week dat social media en het internet niet meer weg te denken zijn uit het dagelijkse leven. Als ondernemer weet je als geen ander dat social media ook een medium is om aandacht te krijgen of nieuwe klanten te werven. En bedrijf zonder website, Facebook pagina of Linked-in profiel wordt niet meer als serieus ervaren.

Finance Anders lanceerde eerder deze week zijn nieuwe website. Hier is veel tijd ingestoken en we hebben verschillende mensen in ons netwerk gevraagd om hun mening alvorens hij werd gepubliceerd. En ineens daar was ie dan… althans voor de bezoekers, wij waren intern al weken aan het denken, bouwen en weer aanpassen, feedback vragen en ontvangen en nog eens aanpassen. Ik wilde koste wat het kost een hippe website van deze tijd, maar wel met een échte “Finance Anders look en feel”. Volgens mij is het gelukt 🙂 www.financeanders.nl

Nou ja, deze blog gaat me niet zozeer om mijn nieuwe website maar meer over het gebruik van social media en internet in het algemeen. Ik moet stiekem een beetje gniffelen om al die mensen met mobieltjes op de fiets jagend op virtuele pokémon figuren. Iedereen die de tijd nog heeft meegemaakt dat telefoon een communicatie middel was dat alleen vanuit huis was te gebruiken moet hier de humor van inzien lijkt me.

Feit is en blijft dat jong en oud ondertussen mobieltjes heeft en op het internet rond surft alsof het leven ervan afhangt. Als ondernemer moet je hierin mee en dien je jezelf te profileren op de hipste media van het moment. Bovendien past het helemaal in de gedachte van Finance Anders “gebruikmakend van de nieuwste technieken” staat niet voor niets in onze visie.

In mijn laatste blog bedankte ik mijn netwerk voor alle leads die ik heb mogen ontvangen en klanten die ik heb mogen begroeten juist door en dankzij dit netwerk, Dit alles was niet mogelijk geweest zonder deze technieken noch zonder internet. Ik vind het geweldig wat er allemaal gebeurt en zit ongeduldig trappelend te wachten op de volgende hype!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *