Klanten

Testimonials 

Gat in de markt

Finance Anders heeft volgens mij een gat in de markt ontdekt, vaste tarieven! Ik heb vervelende ervaringen met telkens weer tegenvallende rekeningen, dat is bij haar concept niet mogelijk. Zij doet alles: denkt mee, verwerkt de administratie, doet aangifte en regelt jaarrekeningen. En dat tegen vooraf bepaald vast bedrag per maand. Ook als er eens iets extra gedaan moet worden. Voor mij voelt dit als een zegen.
Anton Sinke
Directeur, Samengroen B.V.

Een professional die aan een half woord genoeg heeft

Isolde is een doortastende persoonlijkheid die vastberaden en doelgericht te werk gaat. Directe communicatie, hleder en geen overbodige ballast! Prettig om mee te werken; een professional die aan een half woord genoeg heeft met de zekerheid van kwaliteit en aflevering binnen budget en tijd!


Bram Haasnoot
Directeur Ral-Open IT B.V.

Hands on approach

Finance Anders hands on approach is precies wat een startup nodig heeft. Isolde werkt mee aan het grote idee en creëert een transparantie op korte termijn.Huub Valkenburg
CEO, Karhu Holding B.V.

Inderdaad anders!

Finance Anders is gelukkig inderdaad anders. Isolde is met haar team aan de ene kant in staat om de basis van een goede boekhouding tegen een zeer aantrekkelijk tarief te leveren. Maar bij ons vervult Isolde ook de rol van interim CFO en voegt daarmee veel meer extra waarde toe. Ze denkt op allerlei manieren mee.
Willem Sodderland
Founder & Seaweirdo, Seamore B.V.

Lekker vlot.

Finance Anders is toegankelijk, praktisch en meedenkend. De samenwerking is erg prettig en de communicatie gaat lekker vlot.


M. Ersoy
Bestuurder Alea Care BV
www.aleacare.nl

Zo blij mee !

Toen ik mijn jaarrapport en inkomstenbelasting terug kreeg van Isolde was ik daar zo blij mee dat ik haar heb aangeboden haar bedrijfsvlag in mijn vlaggenmast te hangen!
Marjon Minos
Directeur, Diëtiste praktijk Minos

De enige klant ?

Mijn samenwerking met Finance Anders gaat best ver, naast mijn eigen Management BV en particuliere aangiftes verzorgt zij ook de administratie en aangiftes van diverse bedrijven waar ik bij betrokken ben of in participeer. Bij Isolde en haar team worden afspraken nagekomen, wordt er kwaliteit geleverd en gebeuren de aangiftes tijdig en zonder gezeur. De communicatie is helder en prettig. Heb altijd snel antwoord en ze zijn altijd goed bereikbaar, hierdoor voelt het soms alsof ik de enige klant ben.


Kortom een aanrader om mee in zee te gaan!

Robert Wilhelm
CFO Great Capital Partners BV
www.greatcapitalpartners.com

Wat ons betreft een aanrader

Finance Anders doet onze gehele boekhouding, het samenstellen van de jaarrekening, de fiscale aangifte en de salarisadministratie. Alle kennis is aanwezig!

Het is een administratiekantoor met de opgestroopte mouwen mentaliteit. Niet lullen, maar gewoon goed werk leveren. Je bent geen nummer bij Finance Anders en ze staan altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. Zij zijn onze ruggensteun als het om financiële zaken gaat.

Een aanrader voor iedere (startende) ondernemer!
Rick Visser
123wonen Rotterdam
www.123wonen.nl

Prima financiële partner!

Miezaan werkt sinds eind 2018 samen met Finance Anders B.V. Bij de start van de samenwerking hadden wij nog een VOF en deden veel van de administratie zelf. Na de overgang naar een BV structuur heeft Finance Anders steeds meer taken overgenomen en eigenlijk hebben we het werk nu volledig uitbesteed inclusief de salarisadministratie.

Voor ons zijn de belangrijkste aspecten van de samenwerking dat er echt met ons wordt meegedacht. We kunnen altijd een beroep doen op de expertise van het gehele team en in bijna alle gevallen krijgen we direct een prima advies. Ze reageren snel op vragen, zorgen dat alles tijdig wordt ingediend en staan altijd voor je klaar. Doordat ze meerdere klanten in onze branche bedienen kunnen ze ons ook voorzien van alle zorgbranche specifieke adviezen en hebben duidelijk kennis van zaken.


Een prima financiële partner voor ons dus!
Johan van Tweel
Partner / Eigenaar Miezaan BV
www.miezaan.nl

Op rolletjes

Wij werken reeds jaren met Finance Anders samen. Gezien de omvang van ons bedrijf hebben wij een eigen administratieve kracht die de boekhouding doet.


Finance Anders verzorgt onze salarisadministratie, en doet de aangiftes en het jaarwerk. Daarnaast functioneren ze als sparringpartner voor onze administratieve kracht en kunnen we altijd een beroep op hen doen als dit nodig is.


Voor ons is Finance Anders een partij waarop we kunnen bouwen, die klaarstaat om te helpen als we ze nodig hebben en die bovendien merkbaar plezier hebben in hun werk!


Een samenwerking die op rolletjes loopt dus.


Dennis Sluimer
Directeur Scooterspot

 

If opportunity doesn’t knock, build a door

Milton Berle